Tijdelijke huisvesting België

Gemeubileerde huisvesting oplossingen voor de korte termijn verhuur in België. Dichtbij de havens van Antwerpen, Gent en Terneuzen, ideaal voor expats die een huis willen huren en geen file willen hebben.

De woningen

- Informatie ivm onze tijdelijke woningen & accommodatie -

 • Volledig gemeubeld Voldoen aan hoogwaardige eisen

  Onze korte termijn huurwoningen, gebouwd in 2013, zijn volledig gemeubeld en voldoen aan alle eisen met het oogpunt op levensduur en gebruiksgemak. Ideaal voor zowel werknemers als zakenmensen.

 • Ingerichte keuken Met alle moderne keukenapparatuur

  Onze open en moderne, volledig geïnstalleerde keuken, met gezellige eettafel, heeft een ruim werkblad, elektrische oven en kookfornuis op aardgas.

 • Gezellige slaapkamersMet een stijlvolle hedendaagse look

  Elke woning heeft 3 slaapkamers met de mogelijkheid tot een bezetting van 4 personen. De bedden zijn inclusief lakens (+ een extra set lakens).

 • Stijlvolle living Privé of zakelijk gebruik

  De satelliet TV, DVD en vrij gebruik van WIFI zijn beschikbaar in onze accomodaties.

 • Onderhoud van de woningen Inclusief

  Onze woningen zijn inclusief tuinonderhoud en conciërgedienst. Poetsdienst op aanvraag.


Volledig gemeubeld Tijdelijke woonsten

Temporary Housing Belgium voorziet gemeubelde zakelijke woonoplossingen voor korte of middellange huurtermijn in België. Onze woningen zijn gelegen vlakbij de historische stad Antwerpen. De tijdelijke huurwoningen zijn volledig gemeubeld en voldoen aan hoogwaardige eisen. Ideaal voor zowel werknemers als zakenmensen.

Onze woningen zijn gebouwd in 2013. Elke woning heeft 3 slaapkamers (met de mogelijkheid tot het huisvesten van 5 personen) en een volledig ingerichte keuken.

DienstverleningInclusief onderhoud en herstellingen

Onze tijdelijke huurwoningen in België zijn voorzien van een conciërgedienst. Deze dienst staat in voor het onderhoud van de gebouwen en het tuinonderhoud. We voorzien ook een poetsdienst aan het einde van het verblijf.

De locatie van onze tijdelijke huurwoningen ligt vlakbij de autostrade (1km van de afrit), 10 km van de Haven van Antwerpen, 20 km van de Haven van Gent en 30 km van de Haven van Terneuzen, waardoor het ideaal gelegen is voor mensen uit het bedrijfsleven.

Korte huurtermijn Voor particulieren of zakelijk cliënteel

We voorzien ook korte termijn verhuringen in België voor particulieren. Indien U als privé-gebruiker, groep of gezin, voor uw werkmannen, arbeiders of voormannen een tijdelijke woonst nodig heeft, aarzel dan niet en contacteer ons. We hebben steeds een oplossing voor zowel een korte huurtermijn als een noodoplossing voor tijdelijke huisvesting in België. We werken ook samen met uitzendbureaus en tussenpersonen. Temporary Housing Belgium is de ideale partner als u een huis wilt huren in de omgeving van Antwerpen, Gent, Sint Niklaas, Zelzate, Brugge, Terneuzen en alle industrie in de buurt, zoals op linkeroever, in Beveren, de Oosterweel verbinding en de havens van Europa.

Klik nu hier om de beschikbaarheid van uw tijdelijke huisvesting in België te controleren.


Onze accomedatie

- Korte beschrijving van onze locatie en accommodatie mogelijkheden -

Periode Prijs (dagelijkse prijs gebaseerd op 4 personen)
1e maand €1850
2e maand en meer €1800, vanaf €15 / dag

Contact

- Contacteer ons via e-mail of telefoon. -
 • Lees aandachtig onze Privacyverklaring, voordat u het formulier verzendt


 • Lees aandachtig onze Privacyverklaring, voordat u het formulier verzendt

Keywords - budget - huurhuis - goedkoop - stekene - hulst - b2b - business2business - Scheldelaan - Noorderlaan